Logo Lions

Do 5/10 Bestuursvergadering
Do 12/10 Vergadering Eenhoorn
Do 26/10 Vergadering Eenhoorn
Do 2/11 Bestuursvergadering
Do 9/11 Vergadering Eenhoorn


dinsdag 3 oktober 2023
Tekst Lions Asse Hopperanken Aanmelden Button Facebook 3D transparant Button Instagram 3D transparant
U bent hier: Home > Onze Club      Contact | Sitemap

 

 

Beste Bezoeker,

 

Hartelijk welkom op de website van 'Lions Asse'!

 

Er is geen betere mogelijkheid om u onder te dompelen in het Lionisme, en u onze club te leren kennen dan u Het Woord Van De Voorzitter aan te bieden, geschreven ter gelegenheid van de viering van het 40 - jarig bestaan van de club in het werkingsjaar 2015 – 2016.

Kennismaking

Had u graag wat meer uitleg, of wenst u nog wat te weten, dan staan al onze leden open voor een aangename babbel of een mailtje met meer info. In bijlage vindt u de ledenlijst met aanduiding van de functie's die ze dit jaar vervullen. Zo kunt u de juiste man op de juiste plaats terug vinden.

Wie is wie

Waar en wanneer vinden onze vergaderingen plaats?

Lokaal - Vergaderingen

In de veertig jaar van haar bestaan heeft de club al heel wat meegemaakt en zijn er meerdere heuglijke herinneringen. In deze rubriek proberen wij geleidelijk aan zo veel mogelijk van deze herinneringen op te roepen.

Uit ons vroeger Leven

Op regelmatige tijdstippen worden er ook club - of culturele activiteiten georganiseerd die open staan voor het brede publiek. Wij zullen u daar graag verwelkomen.

Agenda Genodigden

 

 

 

 

 

 

In onze statuten vind u zeker alles wat u wenst te weten over onze werking. Zij illustreren zeer goed onze leuze "we serve".

Statuten

Onze emblemen en fanions, internationaal en van onze club, spreken voor zich.

Banieren - Vlaggen

Wij laten u graag kennis maken met de artikelen in kranten en tijdschriften. Zo leest u het ook eens op een ander.

In de pers

Rond de club verzamelen zich een groep van sympathisanten en sponsors, personen die onze werking genegen zijn, maar niet kunnen deelnemen aan de vergaderingen. Zij steunen onze werking met een jaarlijkse bijdrage (vanaf 100 €) en worden regelmatig uitgenodigd op onze clubactiviteiten.

Sponsors - en Vriendenkring

Enkele onzer leden hebben zelf publicaties achter hun naam staan. U kunt hier kennis maken met hun interesses en gevoeligheden.

Publicaties van onze Leden

De webmaster
EE